MUUTTAJAN MUISTILISTA    ⟩    VINKKEJÄ SUJUVAMPAAN MUUTTOON

Kappeletavarakuljetukset:

Joskus tulee vastaan tilanne, ettei esimerkiksi huonekaluliikkeessä tehdyt ostokset mahdu oman auton takakonttiin. Noudamme & toimitamme tuotteet/tavarat sovittuun osoitteeseen sovittuna ajankohtana ja säästämme teidät monelta päänvaivalta.

Muuttopalvelut:

Kun haluatte hoitaa muuton helposti, on hyvä antaa se ammattilaisen tehtäväksi. Hoidamme muutot vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla – sekä ennen kaikkea hyvällä asenteella!

Muuttokustannukset muodostuvat toteutuneen työajan mukaan.
Taajaman sisäisissä muutoissa veloitus alkaa töiden alkaessa asiakkaan luona ja päättyy uudessa osoitteessa kun tavarat on kannettu sisälle. Kaupunkien välisissä muutoissa hinnoittelu riippuu osin myös välimatkoista ja arvioidaan aina tapauskohtaisesti.

Tilaa ilmainen muuttokatselmus ja kustannusarvio!

Asiakkaan oma panos ja hyvin tehty pakkaustyö nopeuttavat työn sujumista ja pienentävät sitä kautta kustannuksia. Teemme myös ”Avaimet käteen –muuttoja”, jolloin pakkaamme asiakkaan tavarat asianmukaisesti, kuljetamme ne uuteen osoitteeseen ja puramme asiakkaan osoittamiin paikkoihin.

Hoidamme halutessanne myös vanhan asunnon loppusiivouksen muuton päätteeksi ja tarvittaessa toimitamme avaimet sovittuun paikkaan.

Kysy meiltä myös pakkausmateriaaleja sekä muuttolaatikoita!

Muuttajan muistilistan sekä Vinkkejä sujuvampaan muuttoon löydät sivuiltamme.

Muuttolaatikkovuokraus:

Muuttolaatikkovuokraus on edullinen ja vaivaton ratkaisu ja se säästää muuttajan banaanilaatikoiden metsästykseltä. Tukevat muoviset muuttolaatikot on helppo kasata päällekkäin ja ne säästävät tilaa niin pakkaus- kuin kuljetusvaiheessakin. Toimitamme laatikot sovittuun paikkaan sovittuna ajankohtana, ja noudamme ne pois kun asiakas ilmoittaa niiden olevan noudettavissa. Pesemme muuttolaatikot aina niiden palauduttua vuokralta.

Vuokrakustannukset muodostuvat toteutuneen vuokra-ajan mukaan ja vuokra veloitetaan asiakkaalta vuokrauksen päätyttyä.
Toimitus- ja noutopalvelu erikseen sovittavissa.
Muuttolaatikkovuokra: 0,30snt/ltk/vrk sis. alv24%.

Kysy myös muita pakkausmateriaaleja ja -tarvikkeita, kuten teipit, solu- & kuplamuovit ym!

Autonvuokraus:

Kun haluatte itse hoitaa logistiikan, me vuokraamme kaluston.
Autovuokrauksen yhteydessä muuttolaatikot ale-hinnoin. Laatikot on mahdollista palauttaa autoa palauttaessa.